Produkty pro kratom groffle (6)

Chlorella

Chlorella

Chlorella je jednobuněčná zelená řasa, která se daří ve sladkovodních prostředích. Je vysoce ceněna pro svou hustou nutriční skladbu. Chlorella je zvláště pozoruhodná pro svůj vysoký obsah chlorofylu, který jí dodává živou zelenou barvu a přispívá k jejím detoxikačním vlastnostem. Jako výživový doplněk se chlorella často konzumuje ve formě prášku nebo tablet. Obvykle se používá k podpoře detoxikace, posílení imunitní funkce a podpoře celkového zdraví a pohody. EC číslo: 234-933-1 Molekulární vzorec: Al(OH)x(Cl)(3-x) CAS číslo: 12042-91-0
Pšeničná tráva prášek EU BIO - Koupit pšeničnou trávu prášek EU BIO? | Velkoobchod | VehGroshop | Velkoobchod

Pšeničná tráva prášek EU BIO - Koupit pšeničnou trávu prášek EU BIO? | Velkoobchod | VehGroshop | Velkoobchod

Pšeničná tráva v prášku. Pšeničná tráva roste v různých částech Evropy. Úrodná půda, spousta slunečního svitu a čistý vzduch poskytují dokonalé podmínky pro vývoj trav. Než je rostlina zralá, je sklizena. V zimních měsících se vyvíjí pomalu a shromažďuje tak množství vitamínů, minerálů a mikronutrientů. Je zásadní, aby byla v této fázi života sklizena, protože pokud jsou sklizena později, může to vést k poklesu živin. Vlastnosti: Pšeničná tráva je bohatá na bílkoviny, na gram obsahuje více bílkovin než mléko a vejce. Bílkoviny přispívají k udržení a růstu svalů, pšeničná tráva také obsahuje hodně vápníku. Vápník přispívá k udržení kostí, zubů, funkce nervového systému a svalové funkce.
Bio Petrželkový Prášek - Bio Petrželkový Prášek

Bio Petrželkový Prášek - Bio Petrželkový Prášek

Původ Petrželky Nezbytná pro každého milovníka vaření: Bio Petrželkový prášek. Petrželka pochází původně ze Středomoří. Zajímavostí o tomto bylinkovém druhu je, že staří Řekové věřili, že rostlina petrželky vznikla z krve Archemoua, jednoho z jejich hrdinů. Pro Řeky měla tato bylina také důležitou funkci, a to korunovat své vítěze; petrželka byla spolu s vavřínovými listy splétána do podoby vavřínového věnce. Zpracování na Petrželkový prášek Po sklizni se listy petrželky suší a mletí na petrželkový prášek. Prášek má přirozenou zelenou barvu a svěží, poněkud slanou chuť. Zdravotní vlastnosti Petrželky Dnes je petrželka známá především jako vynikající bylina, která je plná vitamínů a minerálů, jako jsou vitamín B, C, karoten, železo a křemík. To dělá petrželkový prášek zdravým doplňkem k...
Zázvorový prášek s redukovanými klíčky bio

Zázvorový prášek s redukovanými klíčky bio

Djahé Organický zázvorový prášek od VehGro, jednoduše 100% přírodní a bez přísad. Zázvor, také nazývaný Zingiber officinale, je skutečné koření. Zázvor obsahuje také různé vitamíny a minerály, bílkoviny, sacharidy a vlákninu. Zázvorový prášek je zázvorový kořen, který byl vařen, sušen a poté mletý na prášek. Chuť zázvorového prášku je silnější a ostřejší než chuť čerstvého zázvoru a skvěle se hodí do asijských a severoafrických pokrmů, koláčů a pečiva. Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu. Na {{config path=""general/store_information/name""}} si můžete zakoupit organický zázvor.
Bio cibulový prášek

Bio cibulový prášek

Původ a historie Cibule je cibulovitá rostlina a je příbuzná mrkvi a pórku. Tyto cibulovité rostliny ukládají potravu v cibuli, která přežívá zimu, a proto jsou prvními rostlinami, které na jaře vycházejí ze země. Rostlina cibule roste ze semene a cibule se vytváří v prvním roce. Podle písemností z doby kolem 3000 př. n. l. byla cibule poprvé pěstována v některých částech Asie. Nakonec se cibule dostala také do Egypta, odkud pocházejí i tyto nakrájené cibule. Stavitelé pyramid dostávali cibuli jako příděl, sloužila jako potrava a lék během cesty do posmrtného života. Chuť a použití Cibule se používá po celém světě v kuchyni jako zelenina a existuje v mnoha tvarech a barvách. Cibule má silnou chuť a vůni, které se při zahřátí zmírňují. Tyto organické cibule se suší a mletí na prášek. Cibulový prášek se vyrábí z bílé cibule a může sloužit jako náhrada za čerstvé cibule v mnoha pokrmech, jako je…